Is uw Buddyseat beschadigd of niet comfortabel genoeg?

Aanpassen van uw motorzadel

MJ Seats past niet alleen uw bekleding aan, maar ook de vorm van uw motorzadel. Wanneer u op de motor of scooter rijdt wilt u bijvoorbeeld gewoon veilig met uw voeten bij de grond kunnen. Lukt dit niet, dan is het verlagen van uw motor of scooterzadel een goede oplossing.

Comfort aanpassen van uw zadel (Verhogen of verlagen)

Zadelpijn kan uw rijplezier flink verpesten. Heeft u snel last van zadelpijn dan is mogelijk om uw eigen zadel te laten aanpassen naar het comfort wat u zoekt. Dit kan zowel harder, zachter, smaller of breder kortom geheel naar uw wens. MJ Seats bewerkt uw eigen motorzadel en (indien mogelijk en gewenst) met behoud van de originele bekleding. Zorg dat u uw rijplezier snel weer terug krijgt!

Vraag een offerte aan

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Stuur een e-mail

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review