De gezichten bij MJ Seats

Mark

Mijn naam is Mark en ben begonnen met  MJ Seats in 2011.

In mijn tijd bij Defensie ben ik met het vak stofferen in aanraking  gekomen. Daar heb ik de basis geleerd. Uiteindelijk heb ik zelf een naaimachine gekocht welke eerst op een slaapkamer stond, later in de schuur en nu in een “echt” bedrijfspand staat. Ik heb in het begin diverse dingen geprobeerd te stofferen, soms met succes maar heel vaak ook niet.

Omdat ik zelf ook graag mag motorrijden heb ik mijn hobby en vak gecombineerd waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Sinds 2015 mag ik dit dan ook fulltime doen.

Akke

Net 18 jaar en mijn MBO Detailhandel diploma op zak toen ik aan mijn eerste echte baan begon.

Na 6 jaar met veel plezier in een drogisterij gewerkt te hebben werd het tijd voor een volgende stap.

Ruim 11 jaar heb ik bij een bedrijf gewerkt wat gespecialiseerd in haarverzorgings- en kleurproducten. Ik bezocht drogisterijen en gezondheidswinkels om het contact te onderhouden en hen van advies en informatie te voorzien. Dit deed ik door onder andere het geven van trainingen. Dat paste helemaal in mijn drogistenstraatje. Wat heb ik het daar naar mijn zin gehad! Geweldig leuke klanten en veel mooie ervaringen opgedaan.

Daarna begon mijn ondernemersavontuur!

Begin 2018 ontstond het idee om te stoppen met mijn reguliere baan en samen verder te gaan in het bedrijf met mijn man Mark.

Ik hoefde niet lang na te denken. Wat een geweldige kans en spannende beslissing!

In april 2018 was het zover: MJ Seats werd een VOF

En weer een jaar later, in april 2019 openen we Borduurstudio Snitjer! Een nieuwe uitdaging.

Naast het leveren van (bedrijfs)kleding en deze te voorzien van een (bedrijfs)logo borduur ik ook heel veel voor de motorzadels.

Kortom een goede aanvulling en samenwerking met MJ Seats!

Benieuwd hoe het borduurwerk eruit ziet?

Kijk dan eens op www.borduurstudiosnitjer.nl

Tot snel!

Akke

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Stuur een e-mail

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review