Onderhoud fitness apparatuur

MJ Seats begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is voor een fitnesscentrum om altijd over goede en nette fitnessapparatuur te beschikken. Maar om steeds nieuwe kussens te kopen voor uw apparatuur wanneer deze versleten zijn kost een hoop geld.

MJ Seats kan de kussens van uw fitnessapparatuur opnieuw bekleden zodat het er weer uitziet als nieuw.

kussens fitnessapparatuur reparatie

Waarom fitnessapparatuur opnieuw bekleden

Fitnessapparatuur wordt actief gebruikt en slijt dus sneller. Vaak is de bekleding het eerste wat kapot gaat. Uw apparaat ziet er dan versleten uit, terwijl het nog prima functioneert.

MJ Seats kan de kussens van uw fitnessapparatuur opnieuw bekleden en u zult geen verschil zien met nieuw. Bovendien is het mogelijk om de vulling of de bodemplaat ook te laten repareren, zo kan uw fitnessapparaat weer jaren mee zonder dat u nieuwe fitnesskussens hoeft aan te schaffen.

Laat uw bestaande fitnesskussens opnieuw bekleden en uw apparatuur ziet er weer netjes uit en kan weer een ‘stootje’ hebben!

Kiezen voor MJ Seats betekend voor u:

  • Ruim kleur assortiment
  • Kwaliteits garantie
  • Snelle levering

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Stuur een e-mail

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review