Maak uw scooter, brommer of motor uniek met een nieuw zadel!

Een nieuw zadel geeft uw motor of scooter al snel een heel ander uiterlijk. Er is natuurlijk niks mooiers dan uw zelf ontworpen motorzadel of scooterzadel. Of u nu gaat voor een origineel uiterlijk, iets met een mooi stiksel of een dierenprint, laat uw zadel eruit zien zoals u dat wil!

Reparatie en renovatie van uw buddyseat

Een scheur of slijtageplek in de bekleding van uw buddyseat doet flinke afbreuk aan uw motorfiets of scooter. In de meeste gevallen is de originele bekleding gewoon te verkrijgen en kan uw zadel netjes gerepareerd worden. Mooi en voordeliger dan een compleet nieuw zadel!

Mooiste resultaat

Omdat MJ Seats volledig tegemoet wil komen aan uw wensen is het niet mogelijk om vooraf vaste prijzen te geven. De prijs hangt bijvoorbeeld af van het materiaal, design en het soort zadel. Volledig afhankelijk van uw wensen stelt MJ Seats daarom graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Als u nog niet precies weet wat u wilt, kunt u samen met ons de mogelijkheden bespreken om tot het mooiste eindresultaat te komen.

Vraag een offerte aan

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Stuur een e-mail

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review