Geef uw zadel of fitnessapparatuur een persoonlijk tintje, laat uw logo of tekst borduren om het helemaal of te maken!

Zadel

Het is mogelijk om uw favoriete logo te laten borduren voor een unieke afwerking. Teksten of cijfers zijn uiteraard ook mogelijk in de kleur of style die u graag wenst.

Fitnesskussens

U kunt uw bedrijfslogo in de kussens laten borduren voor een professionele en luxe uitstraling.

comfort zadel Yamaha TDM 850 voorzien van ant slip kunstleer en logo

Reclame

Een makkelijke, voordelige en originele manier om uw bedrijf meer bekendheid te geven is uw logo laten borduren op bijvoorbeeld het zadel van uw scooter of motor.

Besteedt niet langer te veel geld aan folders of flyers, die waarschijnlijk toch niet gelezen worden, maak uw bedrijf meer herkenbaar door simpelweg uw logo de weg op te sturen. Een ideale, originele en voordelige manier van marketing.

  • Promotie van uw bedrijf of vereniging
  • Minder kans op diefstal
  • Mogelijk voor motor-, brommer- en scooterzadels en fitnessapparatuur

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Stuur een e-mail

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review