Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop!  Wij werken met echt leer of kunstleer in verschillende printen en patronen. Wij geven daarom een garantie van één jaar op het door ons geleverde werk.

Levertijd fitnessapparatuur

Voor fitnessapparatuur is het belangrijk dat het apparaat zo snel mogelijk weer inzetbaar is.Vaak is het mogelijk om uw kussens binnen een werkdag klaar te hebben. Vraag naar de mogelijkheden zodat uw klanten er zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Levertijd zadels

Uiteraard doen wij ons best u zo snel mogelijk van dienst te zijn! Wanneer wij uw motor of scooterzadel opnieuw bekleden bespreken wij met u de levertijd. Ga er bijvoorbeeld vanuit dat de levertijd in de wintermaanden wat korter is dan in de zomermaanden, aangezien vele motoren in het begin van het seizoen uit de stalling komen en in de opeenvolgende maanden gebruikt worden is dat voor ons een drukkere periode.

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review