Reviews

Wat klanten zeggen

Schrijf een review

KTM 950 zadel aangepast.

Zeer tevreden over de service, en het contact. Ik moest binnen 1 week mijn zadel aanpassen ivm een motortrip, en meneer heeft zeer goed zijn best gedaan om mij hierin te helpen!. I.v.m de afstand heeft hij voorgesteld om dit per bezorgservice te doen zodat ik niet ver hoef te reizen. Complimenten voor het vakmanschap de zadel zit zeer goed!

Groet,

29-08-2022

Motorzadel Honda Varadero

Zadel van mijn Varadero over laten trekken. Kennis van zaken én motorrijden is duidelijk aanwezig. Zadel strak opgeleverd en toegenomen comfort bevestigd na een lang weekend toeren in de Eiffel. Aanrader!!!

08-07-2022

Buddy seat Yamaha Fz1

De buddy seat van mijn Yamaha Fz1 is geheel naar mijn wensen opnieuw bekleed door MJ seats en minstens zo belangrijk, de communicatie was supergoed,
Mark en Akke, bedankt!
Ben er heel blij mee.

Met vriendelijke groet.
Marco Haagsma

04-06-2022

BMW r1150gs adventure

Vandaag mijn 15 mm verhoogde en opnieuw bekleedde buddyseat gemonteerd en proef gereden. In 1 woord geweldig. Via Klaas Kol van blue rider in contact gekomen mj seat. Klaas heeft het zadel meegenomen en weer opgehaald. Super service. Bijzonder tevreden over beide bedrijven.
Groet Peter.

20-03-2022

Zadel V max

Vandaag mijn buddyseat opgehaald en weer gemonteerd. In een woord Vakwerk.

Na een prima advies is het resultaat meer dan ik verwacht had en dat ook nog voor een zeer schappelijke prijs.

05-03-2022

Zadel Honda NX 650 1997 opnieuw bekleed

Mark heeft het zadel van mijn Honda NX 650 van 1997 opnieuw bekleed.
Het skai nog mooier dan het origineel, de logo’s er in rood op geborduurd!
Ziet er perfect uit en voor een keurige prijs.
Mark, tot een volgende keer!
MJ seats Een echte aanrader!

27-02-2022

Zitje Aprilia

Mijn zadel van mijn Aprilia Tuono factory opnieuw laten bekleden. Vanwege de afstand heb ik deze opgestuurd met mijn wensen. Na een paar dagen werd ik al gebeld met vakkundig advies en tips. Niet eigenwijs geweest maar goed geluisterd en het laten doen zoals geadviseerd werd. Met een paar dagen had ik mijn zitje alweer terug, en tjonge, wat een prachtig resultaat. Zo blij mee😁!! Mooi tri-colore erop laten zetten, anti slip op het zitgedeelte, met carbon look aan de buitenkant. One of a kind!! Super, vakwerk!!!

26-02-2022

Bekleden HD Street Glide zadel

Afgelopen week mijn opnieuw beklede zadel retour mogen ontvangen.
MJ heeft het skai leer vervangen door echt leer inclusief een paar design elementjes die ik er graag op wilde hebben.
Zadel ziet er gewoonweg geweldig uit, enorm tevreden over het resultaat.
Planning en aflevering perfect uitgevoerd.

29-01-2022

Zadel verlaagd

Weer uitstekend werk geleverd door het iets verlagen van mijn vstrom zadel.
Iets steviger zit ook. Ik verwacht een beter comfort te ervaren bij eerstvolgende lange rit.

15-12-2021

vakwerk

Mijn Yamaha-tracer zadel is verlaagd, voorzien van comfortschuim en de vorm is veranderd. Opnieuw bekleed met antislip en glad skai met borduursel en contraststiksel.
Ik heb in het overleg over hoe het moest worden, goed advies gekregen.
De afwerking is keurig en het resultaat is prachtig en heel comfortabel. Kortom, werk van een vakman!

18-11-2021

AMA zadel voor oldschool Honda CBX 750.

Mark heeft mijn zadel voor de Honda precies zo gemaakt als ik wilde. Met hoge achterkant voor extra steun bij accelereren en diepe zit. Bovenkant bekleed met antislip skai en de zijkanten met tijdsorigineel skai.
Prima prijs kwaliteit en uitstekende service.

13-11-2021

Heel tevreden bmw r1150gs

Het volledige zadel van mijn 20 jarige BMW GS 1150 ziet er weer prachtig uit en bovendien vakkundig hersteld zodat de zitvorm weer heerlijk zit. Complimenten!

19-10-2021

Afgopen weekend mijn Triumph TT Legend zadel terug ontvangen.
Her zadel was verhoogd door de vorige eigenaar. Daardoor was de vorm niet meer juist en had ik problemen met het naar voor schuiven op het zadel.
MJ heeft het aangepast en terug in orginele vorm gebracht!
Daarna is het zadel prachtig bekleed en afgewerkt…wat een vakmanschap..eindelijk weer lekker motorrijden…bedankt MJ..voor deze superservice

27-09-2021

Buddy Seat Kawasaki versys aangepast

Op 12 juli 2021 mijn buddy Seat aangepast ,omdat erg last had van mijn staartbeen en last van mijn rug
Zeer tevreden over resultaat ,een proefrit gemaakt van 100 km ,geen pijn meer 👍👍

12-07-2021

Opnieuw bekleden motorzadel bmw

Op 21 juni 2021 heb ik mijn motorzadel , van een BMW r1200rt van 2006 opnieuw laten bekleden en modificeren naar een voorbeeld van het internet
Het resultaat was echt verbluffend, zo mooi is het geworden , en dan ook nog voor een zeer mooie prijs
Ik ben MJ Seats ontzettend dankbaar voor het maken van mijn zadel, en prijs ze zeker aan bij vrienden

28-06-2021

Zadel verlaagd

Om makkelijker achteruit te kunnen verplaatsen met de voeten aan de grond, heb ik gevraagd het zadel van mijn fjr iets te verlagen. Uitstekend gedaan.
2cm lager met behoud van comfort. Het zadel oogt nog origineel.
Mooi resultaat voor een uitstekende prijs

28-06-2021

Suzuki Bandit 2004 Zadel

Twee weken geleden mijn zadel gebracht en probleem uitgelegd. Na anderhalf uur wachten kon ik het weer aangepast en wel mee nemen. Door omstandigheden pas afgelopen week kunnen uitproberen. Wat een verschil. Zit is heel duidelijk verbeterd. Perfectie bestaat niet maar dit benaderd het zeker👍 Mark en Akke bedankt 🙏

02-05-2021

Kreidler buddyseat

Zadel vandaag weer opgehaald en het is erg mooi geworden. Echt vakwerk!! Aanrader voor iedereen die zijn zadel wil laten repareren.

12-02-2021

Zadel van BMW R1200RT aangepast

heb vorige jaar mijn zadel laten bekleden want waren te zacht na een jaar nog een keer terug geweest om de bestuurder zadel wat aan te laten passen
en heeft dat uitstekend gedaan tot nu toe zeer tevreden

02-12-2020

KTM RC8 en Honda RC51

Van beide motoren de bekleding van de zadels laten veranderen en zitcomfort laten aanpassen ivm zitpijn bij langere ritten. Het comfort moet ik nog testen maar wat zijn ze mooi geworden, en met perfecte logo’s zoals afgesproken. Complimenten !

29-11-2020

KTM 990 SMT

Met mijn 1,96 kon ik mijn benen net niet goed kwijt en ging ik geforceerd achterin de kuil van mijn getrapte zadel zitten hierdoor werd ik snel moe. Mj Seats heeft voor mij het zadel 2 cm verhoogd en hem wat vlakker gemaakt zodat ik nu fijner zit. Het zadel is afgewerkt met 2 soorten onderhoudsvrij kunstleder en voorzien van ktm logo’s en mooie oranje stiksels wat erg mooi bij de motor past. Ben erg tevreden.

27-11-2020

R1200RT

Gisteren mijn beide zadels weer terug gekregen en ze zien er fantastisch uit.
Gelijk gemonteerd en een ritje gemaakt. Tuurlijk weet ik het pas na een langere rit maar de zit is goed.
Ook ziet het er veel beter uit als met de originele bekleding.
Kortom een zeer tevreden klant.

15-11-2020

Buddyseat Z1000

Net mijn buddyseat opgehaald,
Meer comfort, en helemaal opnieuw bekleed naar mijn smaak.
Zeer mooi geworden, dik tevreden 👌💪💪💪

04-11-2020

Verbeterd zadel voor BMW GSA 1200

Na een paar jaar gereden te hebben op een iets te zacht (standaard) zadel, nu toch besloten om het zadel aan te passen. Kennismaking met MJ Seats was op een BMW motorclubavond bij Motorplaza in Groningen. Zadel na 2 dagen weer opgehaald. Op het eerste gezicht keurig werk. En bij de eerste rijtest merkte ik direct het verschil. Het zadel zit net wat steviger waardoor je ook na 200 km gewoon door kunt. Ook op een dag van meer dan 500 km veel minder last dan anders. Kortom, ik ben er blij mee.
Dank voor de vakkundige aanpassing en het prettige contact.

23-10-2020

Mega buddy voor Suzuki GV1400 Cavalcade

Dankzij een fantastische samenwerking met MJ Seats een oude Suzuki GV1400 getransformeerd naar een heuse “bagger”. Een lompe, grote buddy, omgebouwd naar een strak bekleed, mooi gestyleerde buddy, die de motor van “bullebak” naar “min of meer elegante bagger…” heeft gemaakt. Super blij met resultaat dat door MJ Seats werd gerealiseerd. Zeer erkentelijk !

14-10-2020

Superstrak resultaat

Het zadel van mijn Explorer had een scheur en de bijzondere uitvoering was niet meer te krijgen. Na het bespreken van de mogelijkheden pakte MJ Seats het probleem vakkundig aan en het resultaat was minstens zo mooi als het origineel en nog goedkoper ook
Ik ben zeeeer tevreden. .

02-09-2020

zadel BMW GS

Wauw wat een geweldig mooi zadel is dat geworden. Een echte vakman. Top.

27-08-2020

Passagierszadel BMW K1300GT

Mijn vrouw zat niet lekker achterop de motor.
Na contact met MJ seats besloten het zadel bij hun te laten aanpassen

Na een goed gesprek en een net zo fijne mailwisseling het zadel laten verbouwen.

Nou inmiddels het zadel weer terug en na een erg lange en variërende toerrit een erg tevreden vrouw achterop!

Topklasse zadel, goed geluisterd en precies naar wens voor een hele goeie prijs!

15-07-2020

Zadel Ducati Multistrada 1200S

Het standaardzadel van de MTS was voor mijn vrouw (achterop) ietwat te stijl naar voren en te glad, bij pittig remmen gleed ze naar voren. Samen met Mark het verhaaltje besproken en hij heeft de vulling aangepast en er fantastische bekleding opgemaakt in de kleuren van Ducati en tevens is er een mooi logo op geborduurd.Heb het zadel gebracht en binnen een paar dagen was het klaar. Mijn vrouw was meteen helemaal content met de aanpassing en zat een stuk beter. Voor mij moest het even wennen want ik zat hoger dan bij het standaard zadel. Na een paar keer rijden had ik toch het gevoel dat de hoogte voor mij niet helemaal ideaal was en heb contact opgenomen met Mark. Zonder enige aarzeling gaf hij aan het te willen aanpassen en dat is inmiddels gedaan. Het resultaat is perfect en Mark gaf aan dat de aanpassing (1 keer) gratis is, kortom zeer tevreden met het mooie resultaat. Mark en Akke bedankt, jullie zijn een gemotiveerd stel wat hart heeft voor de zaak en dat vind je in alles terug. Succes met jullie bedrijf! M.v.g. Jan Mennink

08-07-2020

Ervaring telt!

Na contact met MJ Seats een afspraak gemaakt om langs te komen. Niet naast de deur maar de. moeite waard! Na aangegeven te hebben wat mijn klachten waren werd meteen beaamd dat niet de enige was met deze klachten. Twee uur later zat ik op het verbeterde zadel en kon ik weer huiswaarts. Een heel verschil met de heenweg! Ervaring telt zeker!

25-06-2020
Schrijf een review