Reviews

Wat klanten zeggen

Schrijf een review

Zadel van BMW R1200RT aangepast

heb vorige jaar mijn zadel laten bekleden want waren te zacht na een jaar nog een keer terug geweest om de bestuurder zadel wat aan te laten passen
en heeft dat uitstekend gedaan tot nu toe zeer tevreden

02-12-2020

KTM RC8 en Honda RC51

Van beide motoren de bekleding van de zadels laten veranderen en zitcomfort laten aanpassen ivm zitpijn bij langere ritten. Het comfort moet ik nog testen maar wat zijn ze mooi geworden, en met perfecte logo’s zoals afgesproken. Complimenten !

29-11-2020

KTM 990 SMT

Met mijn 1,96 kon ik mijn benen net niet goed kwijt en ging ik geforceerd achterin de kuil van mijn getrapte zadel zitten hierdoor werd ik snel moe. Mj Seats heeft voor mij het zadel 2 cm verhoogd en hem wat vlakker gemaakt zodat ik nu fijner zit. Het zadel is afgewerkt met 2 soorten onderhoudsvrij kunstleder en voorzien van ktm logo’s en mooie oranje stiksels wat erg mooi bij de motor past. Ben erg tevreden.

27-11-2020

R1200RT

Gisteren mijn beide zadels weer terug gekregen en ze zien er fantastisch uit.
Gelijk gemonteerd en een ritje gemaakt. Tuurlijk weet ik het pas na een langere rit maar de zit is goed.
Ook ziet het er veel beter uit als met de originele bekleding.
Kortom een zeer tevreden klant.

15-11-2020

Buddyseat Z1000

Net mijn buddyseat opgehaald,
Meer comfort, en helemaal opnieuw bekleed naar mijn smaak.
Zeer mooi geworden, dik tevreden 👌💪💪💪

04-11-2020

Verbeterd zadel voor BMW GSA 1200

Na een paar jaar gereden te hebben op een iets te zacht (standaard) zadel, nu toch besloten om het zadel aan te passen. Kennismaking met MJ Seats was op een BMW motorclubavond bij Motorplaza in Groningen. Zadel na 2 dagen weer opgehaald. Op het eerste gezicht keurig werk. En bij de eerste rijtest merkte ik direct het verschil. Het zadel zit net wat steviger waardoor je ook na 200 km gewoon door kunt. Ook op een dag van meer dan 500 km veel minder last dan anders. Kortom, ik ben er blij mee.
Dank voor de vakkundige aanpassing en het prettige contact.

23-10-2020

Mega buddy voor Suzuki GV1400 Cavalcade

Dankzij een fantastische samenwerking met MJ Seats een oude Suzuki GV1400 getransformeerd naar een heuse “bagger”. Een lompe, grote buddy, omgebouwd naar een strak bekleed, mooi gestyleerde buddy, die de motor van “bullebak” naar “min of meer elegante bagger…” heeft gemaakt. Super blij met resultaat dat door MJ Seats werd gerealiseerd. Zeer erkentelijk !

14-10-2020

Superstrak resultaat

Het zadel van mijn Explorer had een scheur en de bijzondere uitvoering was niet meer te krijgen. Na het bespreken van de mogelijkheden pakte MJ Seats het probleem vakkundig aan en het resultaat was minstens zo mooi als het origineel en nog goedkoper ook
Ik ben zeeeer tevreden. .

02-09-2020

zadel BMW GS

Wauw wat een geweldig mooi zadel is dat geworden. Een echte vakman. Top.

27-08-2020

Passagierszadel BMW K1300GT

Mijn vrouw zat niet lekker achterop de motor.
Na contact met MJ seats besloten het zadel bij hun te laten aanpassen

Na een goed gesprek en een net zo fijne mailwisseling het zadel laten verbouwen.

Nou inmiddels het zadel weer terug en na een erg lange en variërende toerrit een erg tevreden vrouw achterop!

Topklasse zadel, goed geluisterd en precies naar wens voor een hele goeie prijs!

15-07-2020

Zadel Ducati Multistrada 1200S

Het standaardzadel van de MTS was voor mijn vrouw (achterop) ietwat te stijl naar voren en te glad, bij pittig remmen gleed ze naar voren. Samen met Mark het verhaaltje besproken en hij heeft de vulling aangepast en er fantastische bekleding opgemaakt in de kleuren van Ducati en tevens is er een mooi logo op geborduurd.Heb het zadel gebracht en binnen een paar dagen was het klaar. Mijn vrouw was meteen helemaal content met de aanpassing en zat een stuk beter. Voor mij moest het even wennen want ik zat hoger dan bij het standaard zadel. Na een paar keer rijden had ik toch het gevoel dat de hoogte voor mij niet helemaal ideaal was en heb contact opgenomen met Mark. Zonder enige aarzeling gaf hij aan het te willen aanpassen en dat is inmiddels gedaan. Het resultaat is perfect en Mark gaf aan dat de aanpassing (1 keer) gratis is, kortom zeer tevreden met het mooie resultaat. Mark en Akke bedankt, jullie zijn een gemotiveerd stel wat hart heeft voor de zaak en dat vind je in alles terug. Succes met jullie bedrijf! M.v.g. Jan Mennink

08-07-2020

Ervaring telt!

Na contact met MJ Seats een afspraak gemaakt om langs te komen. Niet naast de deur maar de. moeite waard! Na aangegeven te hebben wat mijn klachten waren werd meteen beaamd dat niet de enige was met deze klachten. Twee uur later zat ik op het verbeterde zadel en kon ik weer huiswaarts. Een heel verschil met de heenweg! Ervaring telt zeker!

25-06-2020

Top zaak en vakmensen

Heb mijn oude gladde BMW R850R zadel opnieuw laten bekleden door MJ seats en ik ben heel blij met het resultaat.
Heel mooi gemaakt en oog voor detail met een mooie bies.

Nu geen glijpartijen meer.

Bedankt vakmensen Mark en Akke!

14-05-2020

zadel triumph tiger

07-05-2020

zadel laten bekleden .
ziet er top uit.
prachtig gedaan mark
ik ben er blij mee

09-05-2020

Zadel aanpassen ER6N

Mijn zadel van de kawasaki er6n laten aanpassen.

Hebben nieuw foam erin gedaan, en opnieuw bekleed.
Ziet er weer heel strak uit, en ik krijg geen zere kont meer.

Zeer tevreden!!

09-05-2020

Zadel Cagiva Gran Canyon Scrambler

Mark en Akke hebben echt super werk afgeleverd voor mijn Cagiva scrambler. Het zadel sluit super mooi aan op het frame en de tank. Ik kan MJ Seats zeker aanraden!

26-04-2020

Zadel tracer 900 gt

Zeer tevreden over het aanpassen van mijn zadel tracer 900 gt.Prima service

19-04-2020

Buddy seat Ducati

Vandaag de buddyseat teruggekregen na de afgesproken levertijd.Wat een verrassing was dat, toen ik hem uit de doos haalde.Mark is niet alleen bekleder,maar valt ook onder het hoofdstuk kunstenaar!Alles wat besproken is met Akke heeft hij toegepast en fantastisch uitgewerkt.Een aanwinst op mijn Ducati!
Ook Akke heeft me zeer professioneel geholpen met de Lay-out en toepassing van de verschillende materialen.
Als ik het niet (meer) wist kwam zij met alternatieven en voorbeelden,zodat het een mooi geheel werd.
Ik ben zeer tevreden en heb met een lach de rekening overgemaakt.Toppers bedankt!!

07-04-2020

toppie

zowel van mijn SV1000 als van de Derbi Senda van mijn zoon de buddyseats opnieuw laten bekleden en steviger laten maak. In eerste instantie was het van de brommer niet zoals verwacht. Op de maandag terug gebracht en volgende dag weer kunnen ophalen. Top!! Alles zeer naar tevredenheid

12-03-2020

Erg blij met de aanpassing zadel Multistrada!

Ik heb door MJ Seats het bestaande zadel laten aanpassen. Stijvere vulling en de zitkuil iets laten verhogen. Zit erg comfortabel! Je voelt duidelijk dat het zadel wat harder is en dat zit veel beter! Thnx MJ Seats!

08-03-2020

2 DUCATI zittingen als origineel

Mark en Akke hebben heel mooi werk afgeleverd met deze opdracht. Ik wilde zowel de 1 persoons-zit als de buddyseat van mijn Ducati’s,zo goed als mogelijk, gelijkend hebben als het origineel. Voor de 2 persoons was het noodzakelijk om het hoekige lettertype van het DUCATI-logo op de achterzijde te borduren en dat is heel mooi gelukt. De plaatsing en afmeting van het logo is perfect en het stiksel is ook op de originele manier erop gemaakt. Kortom, ik ben zeer tevreden en voor een heel redelijke prijs ga je knap de weg op.

01-03-2020

zadel Yamaha Tracer mt 900

zadel aangepast en opnieuw bekleed dit naar overleg . top gedaan ik ben er zeer tevreden mee .bedankt voor deze top service.

09-02-2020

BMW R1200GS buddyseat aangepast met mooie bekleding

Mijn buddyseat heeft Mark vorig jaar iets verhoogd en voorzien van een mooie bekleding. Tijdens het rijden schoof ik iets naar voren en heb dit met Mark besproken. Vorige week mijn buddy naar hem toe gebracht en vandaag weer opgehaald. Mark heeft de zitting iets aangepast en ik zit nu perfect. Deze wijziging heeft hij geheel kosteloos uitgevoerd, hetgeen ik kan bestempelen als perfecte service. Ik ben er heel blij mee.
Dankjewel MJ Seats

29-01-2020

Zadel Ducati Streetfighter

Zadel van mijn Ducati Streetfighter laten bekleden en opvullen, zeer tevreden over het resultaat en dat voor een hele nette prijjs.

20-01-2020

Verlagen zadel Honda VTR 1000 SP1

Super opgelost door Mark. Strak ,netjes en prima pasvorm voor een heel nette prijs. AANRADER.

31-10-2019

buddyseat aanpassen

zeer tevreden met m.n vernieuwde buddyseat van m,n Yamaha mt 01 ( deze zat als een plank) , het is nu uitstekend naar mijn wens aangepast .

13-07-2019

Kapotte motorzadel

Super goede service en erg klantvriendelijk!

08-07-2019

Dhr

Buddyseat van mijn Yamaha Tracer MT 09 is aangepast. Rij nu met gemak een dag pijnvrij. Top uitgevoerd MJ Seats!!!!!

04-07-2019

Buddyseat Yamaha TDM 900

De originele buddyseat van mijn TDM was erg glad. Ik schoof steeds van voor naar achteren. Contact opgenomen met MJ Seats. Toeval wil dat Mark zelf ook dezelfde motor rijd. Ze boden aan dat ik zijn buddyseat wel een poosje mocht proberen. Toen was ik er snel uit. Ze hebben hem deels voorzien van wat stroever leer, een klein kont steuntje en het TDM logo. De 2 kleuren-stelling past goed bij de motor. Ook kwalitatief een stuk vakwerk ! Maar wat voor mij nog veel belangrijker is dat ik niet meer schuif. Ik zit steviger op de motor en heb bij lange ritten geen rugklachten meer welke denk ik toch veroorzaakt werden door een enigszins gespannen zit houding. Kortom ….Vakwerk !

26-03-2019

Stiksel weer vast

De stiksels van de bankkussens in onze camper waren los. MJ Seats heeft ze perfect gerepareerd. Ziet er weer uit als nieuw! Dank je wel!

11-03-2019
Schrijf een review