Reviews

Wat klanten zeggen

Schrijf een review

Superstrak resultaat

Het zadel van mijn Explorer had een scheur en de bijzondere uitvoering was niet meer te krijgen. Na het bespreken van de mogelijkheden pakte MJ Seats het probleem vakkundig aan en het resultaat was minstens zo mooi als het origineel en nog goedkoper ook
Ik ben zeeeer tevreden. .

02-09-2020

zadel BMW GS

Wauw wat een geweldig mooi zadel is dat geworden. Een echte vakman. Top.

27-08-2020

Passagierszadel BMW K1300GT

Mijn vrouw zat niet lekker achterop de motor.
Na contact met MJ seats besloten het zadel bij hun te laten aanpassen

Na een goed gesprek en een net zo fijne mailwisseling het zadel laten verbouwen.

Nou inmiddels het zadel weer terug en na een erg lange en variërende toerrit een erg tevreden vrouw achterop!

Topklasse zadel, goed geluisterd en precies naar wens voor een hele goeie prijs!

15-07-2020

Zadel Ducati Multistrada 1200S

Het standaardzadel van de MTS was voor mijn vrouw (achterop) ietwat te stijl naar voren en te glad, bij pittig remmen gleed ze naar voren. Samen met Mark het verhaaltje besproken en hij heeft de vulling aangepast en er fantastische bekleding opgemaakt in de kleuren van Ducati en tevens is er een mooi logo op geborduurd.Heb het zadel gebracht en binnen een paar dagen was het klaar. Mijn vrouw was meteen helemaal content met de aanpassing en zat een stuk beter. Voor mij moest het even wennen want ik zat hoger dan bij het standaard zadel. Na een paar keer rijden had ik toch het gevoel dat de hoogte voor mij niet helemaal ideaal was en heb contact opgenomen met Mark. Zonder enige aarzeling gaf hij aan het te willen aanpassen en dat is inmiddels gedaan. Het resultaat is perfect en Mark gaf aan dat de aanpassing (1 keer) gratis is, kortom zeer tevreden met het mooie resultaat. Mark en Akke bedankt, jullie zijn een gemotiveerd stel wat hart heeft voor de zaak en dat vind je in alles terug. Succes met jullie bedrijf! M.v.g. Jan Mennink

08-07-2020

Ervaring telt!

Na contact met MJ Seats een afspraak gemaakt om langs te komen. Niet naast de deur maar de. moeite waard! Na aangegeven te hebben wat mijn klachten waren werd meteen beaamd dat niet de enige was met deze klachten. Twee uur later zat ik op het verbeterde zadel en kon ik weer huiswaarts. Een heel verschil met de heenweg! Ervaring telt zeker!

25-06-2020

Top zaak en vakmensen

Heb mijn oude gladde BMW R850R zadel opnieuw laten bekleden door MJ seats en ik ben heel blij met het resultaat.
Heel mooi gemaakt en oog voor detail met een mooie bies.

Nu geen glijpartijen meer.

Bedankt vakmensen Mark en Akke!

14-05-2020

zadel triumph tiger

07-05-2020

zadel laten bekleden .
ziet er top uit.
prachtig gedaan mark
ik ben er blij mee

09-05-2020

Zadel aanpassen ER6N

Mijn zadel van de kawasaki er6n laten aanpassen.

Hebben nieuw foam erin gedaan, en opnieuw bekleed.
Ziet er weer heel strak uit, en ik krijg geen zere kont meer.

Zeer tevreden!!

09-05-2020

Zadel Cagiva Gran Canyon Scrambler

Mark en Akke hebben echt super werk afgeleverd voor mijn Cagiva scrambler. Het zadel sluit super mooi aan op het frame en de tank. Ik kan MJ Seats zeker aanraden!

26-04-2020

Zadel tracer 900 gt

Zeer tevreden over het aanpassen van mijn zadel tracer 900 gt.Prima service

19-04-2020

Buddy seat Ducati

Vandaag de buddyseat teruggekregen na de afgesproken levertijd.Wat een verrassing was dat, toen ik hem uit de doos haalde.Mark is niet alleen bekleder,maar valt ook onder het hoofdstuk kunstenaar!Alles wat besproken is met Akke heeft hij toegepast en fantastisch uitgewerkt.Een aanwinst op mijn Ducati!
Ook Akke heeft me zeer professioneel geholpen met de Lay-out en toepassing van de verschillende materialen.
Als ik het niet (meer) wist kwam zij met alternatieven en voorbeelden,zodat het een mooi geheel werd.
Ik ben zeer tevreden en heb met een lach de rekening overgemaakt.Toppers bedankt!!

07-04-2020

toppie

zowel van mijn SV1000 als van de Derbi Senda van mijn zoon de buddyseats opnieuw laten bekleden en steviger laten maak. In eerste instantie was het van de brommer niet zoals verwacht. Op de maandag terug gebracht en volgende dag weer kunnen ophalen. Top!! Alles zeer naar tevredenheid

12-03-2020

Erg blij met de aanpassing zadel Multistrada!

Ik heb door MJ Seats het bestaande zadel laten aanpassen. Stijvere vulling en de zitkuil iets laten verhogen. Zit erg comfortabel! Je voelt duidelijk dat het zadel wat harder is en dat zit veel beter! Thnx MJ Seats!

08-03-2020

2 DUCATI zittingen als origineel

Mark en Akke hebben heel mooi werk afgeleverd met deze opdracht. Ik wilde zowel de 1 persoons-zit als de buddyseat van mijn Ducati’s,zo goed als mogelijk, gelijkend hebben als het origineel. Voor de 2 persoons was het noodzakelijk om het hoekige lettertype van het DUCATI-logo op de achterzijde te borduren en dat is heel mooi gelukt. De plaatsing en afmeting van het logo is perfect en het stiksel is ook op de originele manier erop gemaakt. Kortom, ik ben zeer tevreden en voor een heel redelijke prijs ga je knap de weg op.

01-03-2020

zadel Yamaha Tracer mt 900

zadel aangepast en opnieuw bekleed dit naar overleg . top gedaan ik ben er zeer tevreden mee .bedankt voor deze top service.

09-02-2020

BMW R1200GS buddyseat aangepast met mooie bekleding

Mijn buddyseat heeft Mark vorig jaar iets verhoogd en voorzien van een mooie bekleding. Tijdens het rijden schoof ik iets naar voren en heb dit met Mark besproken. Vorige week mijn buddy naar hem toe gebracht en vandaag weer opgehaald. Mark heeft de zitting iets aangepast en ik zit nu perfect. Deze wijziging heeft hij geheel kosteloos uitgevoerd, hetgeen ik kan bestempelen als perfecte service. Ik ben er heel blij mee.
Dankjewel MJ Seats

29-01-2020

Zadel Ducati Streetfighter

Zadel van mijn Ducati Streetfighter laten bekleden en opvullen, zeer tevreden over het resultaat en dat voor een hele nette prijjs.

20-01-2020

Verlagen zadel Honda VTR 1000 SP1

Super opgelost door Mark. Strak ,netjes en prima pasvorm voor een heel nette prijs. AANRADER.

31-10-2019

buddyseat aanpassen

zeer tevreden met m.n vernieuwde buddyseat van m,n Yamaha mt 01 ( deze zat als een plank) , het is nu uitstekend naar mijn wens aangepast .

13-07-2019

Kapotte motorzadel

Super goede service en erg klantvriendelijk!

08-07-2019

Dhr

Buddyseat van mijn Yamaha Tracer MT 09 is aangepast. Rij nu met gemak een dag pijnvrij. Top uitgevoerd MJ Seats!!!!!

04-07-2019

Buddyseat Yamaha TDM 900

De originele buddyseat van mijn TDM was erg glad. Ik schoof steeds van voor naar achteren. Contact opgenomen met MJ Seats. Toeval wil dat Mark zelf ook dezelfde motor rijd. Ze boden aan dat ik zijn buddyseat wel een poosje mocht proberen. Toen was ik er snel uit. Ze hebben hem deels voorzien van wat stroever leer, een klein kont steuntje en het TDM logo. De 2 kleuren-stelling past goed bij de motor. Ook kwalitatief een stuk vakwerk ! Maar wat voor mij nog veel belangrijker is dat ik niet meer schuif. Ik zit steviger op de motor en heb bij lange ritten geen rugklachten meer welke denk ik toch veroorzaakt werden door een enigszins gespannen zit houding. Kortom ….Vakwerk !

26-03-2019

Stiksel weer vast

De stiksels van de bankkussens in onze camper waren los. MJ Seats heeft ze perfect gerepareerd. Ziet er weer uit als nieuw! Dank je wel!

11-03-2019

Perfect zadel

Nadat iemand het leuk vond zijn sigaret in mijn zadel uit te drukken ben ik doorverwezen naar MJ Seats. Bij aankomst straalde de zaak professionaliteit uit.

Het eerste contact ging goed, de eigenaar heeft een goed beeld van wat mooi is en niet mooi is. Erg tevreden met mijn nieuwe zadel.

Hartelijk bedankt voor alles.

06-03-2019

Buddyseat Sparta GF50 bromfiets Oldtimer

Mooie buddy geworden voor een nette prijs. Is al de 2de keer dat ik bij Mark kom en kan hem alleen maar aanbevelen. Mooi werk voor een goede prijs. Aanrader

21-02-2019

Ook voor doorgezakte camperstoelen naar MJSeats

Perfect geholpen met mijn doorgezakte camperstoelen. Komend voorjaar heen voor herbekleden zitje camper.

25-12-2018

Zadel BMW R 1200 gs

Onlangs een BMW R 1200 gs gekocht met een echt BMW-zadel, ingezakt, te laag en te zacht. Pijn op plaatsen waar ik geen pijn wil.
Mijn zadel aan MJ Seats overgedragen afgelopen dinsdag. De wensen besproken en met enige twijfel vertrokken. Afgelopen vrijdag was het zadel klaar. Vandaag gemonteerd op de motor en een stuk gereden. Wel nu, hoe zal ik het beschrijven, nou zo dus; overweldigend!!!, lekker hoog, perfecte brede en hardere zit en een uitzicht alsof ik op de Martinitoren de stad Groningen sta te overzien. Collega motorrijders, ik mag u MJ Seats van harte aanbevelen. Een perfect zadel voor en mooie prijs. Voorkom ergernis en investeer in uw zadel.
Mark, vriendelijk dank voor de goede zorg, ik ben dik tevreden.

27-10-2018

BMW K1100LT

Nieuw beklede zadel is weer echt als nieuw.
Mooi afgewerkt en de zit is aan mijn houding aangepast!
Zit perfect.
Echt een goed adres voor je het bekleden van je spullen.

15-10-2018

BMW F650 GS

Ik heb mijn zadel laten verbouwen door Mark . Ik ben er super tevreden over, de zit houding heeft Mark zo goed gemaakt dat ik er een paar uur op kan zitten zonder pijn te hebben, wat ik wel had met mijn oude zadel .
Wat ik zo mooi vind dat Mark met je mee denkt over de uitvoering ,hoe het er uit komt te zien .
Er wordt zelfs over kleine details nagedacht zoals het stiksel en wat geborduurd wordt.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe zadel .
Ik kan het echt aan raden om je zadel te laten vernieuwen of verbouwen door MJ Seats

12-10-2018

BMW K 1300 GT

Standaard vond ik de zadel van mijn BMW K1300 GT veel te zacht en te glad,waardoor je steeds naar voren schoof en erg oncomfortabel reed op de motor.

En heb de zadel laten aanpassen bij MJ SEATS voor iets hogere zit en stevigere foam en antislip materiaal,en kunstleer aan de zijkanten.

Heb gisteren even een stukje gereden ik ben heel erg positief wat een verbetering,veel meer comfort tijdens het rijden.

De zadel is zeer mooi afgewerkt het ziet er veel mooier uit dan de orgineel.

Bij deze wil ik mijn complimenten aan Mark geven voor de vakmanschap.

Een echte aanrader om uw zadel bij MJ SEATS te laten aanpassen of bekleden.

16-09-2018
Schrijf een review