Reviews

Wat klanten zeggen

Schrijf een review

Zadel Cagiva

Een 30 jaar oud Cagiva zadel laten verhogen en opnieuw laten bekleden.
Echt strak gedaan en de zit is nu perfect!
5 sterren!

14-02-2024

Hr

Geweldig mooi gemaakt veel geduld en geheel naar wens. En goedkoop
Zadel opgestuurd en netjes weer terug .klasse gr Jan

20-01-2024

Ktm zadel

Super bedrijf kwaliteit 100% gwoon echt vakwerk de plek om met je zadel naar toe te gaan 👌🏻

12-12-2023

Peter

Toen ik mijn T-MAX zadel had aangepast kwam ik bij Mark terecht door de mooie foto’s van zijn werk op de site van MJ Seats. Gebeld voor een afspraak en het zadel daarna afgeleverd in Ten Boer. Mark had goede suggesties over de stof, de snijvorm en naden. Zo gezegd en zo gedaan met nog een mooi logo op het achterste zit vlak, vakwerk. Mark heeft het zadel per pakket terug gestuurd en het zit in middels weer op de T-MAX. Schitterend. Dank je wel.

11-12-2023

Prima zadel

Woensdag ochtend op tijd aangekomen bij MJ Seats om het zadel van mijn Honda NC750 aan te passen.
Na kennismaking heeft Mark verteld wat de mogelijkheden zijn en vertelde ik hem dat het zadel op bepaalde punten verhoogd moet worden en heb ik gekozen voor een andere bekleding dan het origineel. Na de eerste aanpassing kon ik proefzitten, waarna Mark nog een aanpassing heeft gedaan. Om 13.00 was het klaar!
Het zadel zag er heel netjes uit, mooie materialen, netjes gestikt en afgewerkt en het zit stukken beter dan het origineel.
Gewoon ouderwets vakwerk voor een heel schappelijke prijs. Warm aanbevolen!

17-11-2023

Nieuwe bekleding HD Street glide zadel

Ze hebben het prachtig gemaakt en alles volgens afspraak perfect danke

25-09-2023

SP1 kussentje achter de buddyseat.

Ik wilde graag een extra kussentje op de Honda VTR 1000 SP1 achter de bestaande buddyseat. Samen overleg gehad over de uitvoering en vorm/kleur. Het resultaat is prachtig geworden en ik ben er zeer content mee.

Bedankt Mark .

14-07-2023

Bekleden zadel

Heb mijn motorzadel laten aanpassen en opnieuw laten bekleden. Ook het geheel mooi afgewerkt met logo’s op het achterste zadel deel. Ook zijn de stiknaden in een andere kleur gedaan. Heb al meerdere ritten gemaakt en zeer tevreden en bijzonder mooie uitstraling. Mark heel veel dank voor jouw advies. Een echte aanrader als je eens wat anders wilt.

14-07-2023

Motorzadel

  • Ik heb mijn zadel van mijn motor er opnieuw laten bekleden.
    Werd er perfect geholpen bij het uitzoeken van de combinatie bekleding.
    Zeer vriendelijk personeel .
    En het eindresultaat was perfect.

A.Brantsma
Kolham

25-06-2023

Zadel verlagen Multistrada Enduro

Super geholpen door mjseats, kwam om te informeren om mijn zadel iets te verlagen, tegen de verwachting in werd de aanpassing direct uitgevoerd en na 2 keer proefzitten het perfecte resultaat !
En aan het zadel is niets te zien !!

01-06-2023

gsr750 zadel

Vorig jaar contact opgenomen met MJ seats met de klacht over een zeer achterwerk na een tijdje rijden.
Deze week voor het eerst weer gereden maar dan zonder pijnlijke ….
Keurig netjes gefixt voor een schappelijke prijs en zonder iets te zien aan zadel.
Ik zeg vakwerk !!

29-05-2023

Zadel VFR1200x

Had mijn zadel gebracht voor het opnieuw bekleden en de vorm van het zadel te wijzigen..
Ben hiervoor vriendelijk ontvangen en het besproken met Mark.
Na dat ik de zadel heb opgehaald was ik zeer te spreken over het resultaat.
Het zag er fantastisch uit precies zo hoe we het hadden afgesproken.
Helaas na mijn eerste tocht had ik een probleem door mijn lange benen zat ik te ver naar achteren en kwam ik continue tegen de opstaande rand van het zadel aan.
Dit was vervelend.
Na overleg met Mark kon ik het zadel terug brengen en werd hij kostenloos opnieuw gemaakt en nu is de zit goed.
Mijn conclusie waar vind je tegenwoordig nog zon service.
Mijn lof voor Mark en Akke hoe ze dit hebben opgelost fantastisch.
Dit bedrijf is echt een aanrader.

10-05-2023

Z1000sx zadel

Gisteren 07-03-2023 mijn zadel van MJ Seats terug gekregen en het ziet en voelt fantastisch. Zoals afgesproken , zo ziet het zadel eruit. Hoe voelt onder het rijden zal ik even moeten afwachten i.v.m. de weer omstandigheden. Als ik meer ervaring met dit zadel heb , laat ik het nog weten.

08-03-2023

Nieuw zadel multistrada 1200

Heel mooi zadel gemaakt door Mj Seats, oude opgestuurd en nieuwe ook via deze manier gekregen.
Resultaat is prachtig, volgens wens en opdracht, heel tevreden.
Raad het iedereen aan.

23-02-2023

Zadel Rebel 500 aanpassen

Het originele zadel van een Rebel 500, vereist een eeltlaag op je achterwerk tijdens het gebruik. Na anderhalf uur rijden moet je toch even afstappen. Deze mensen hebben het zadel een extra laag gegeven en verdraaid, dat zit lekkerder!
Dus Rebel 500 rijders, verhoog je comfort en laat dat zadel even beteren bij MJ Seats.

21-02-2023

Nieuwe zetel voor de Pan

De buddyseat van mijn Honda st1100 Pan European was aan een nieuwe bekleding toe. Na dertig jaar werd het kunstleer een beetje hard. Na wat speurwerk MJSeats gevonden en hebben mij prima geholpen aan nieuw beklede zetel voor de Pan. Mooi eindresultaat en snel gedaan. Ik had ook wel de tijd ,want inde winter rij ik niet zoveel.
Mvrgr Jan

11-02-2023

Zadel gtr 1400

Zadel super netjes bekleed volgens afspraak. Kreeg zelfs suggestie hoe het anders kan. Ook de snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden.
De volgende keer weer bij MJ seats.

24-01-2023

KTM 950 zadel aangepast.

Zeer tevreden over de service, en het contact. Ik moest binnen 1 week mijn zadel aanpassen ivm een motortrip, en meneer heeft zeer goed zijn best gedaan om mij hierin te helpen!. I.v.m de afstand heeft hij voorgesteld om dit per bezorgservice te doen zodat ik niet ver hoef te reizen. Complimenten voor het vakmanschap de zadel zit zeer goed!

Groet,

29-08-2022

Motorzadel Honda Varadero

Zadel van mijn Varadero over laten trekken. Kennis van zaken én motorrijden is duidelijk aanwezig. Zadel strak opgeleverd en toegenomen comfort bevestigd na een lang weekend toeren in de Eiffel. Aanrader!!!

08-07-2022

Buddy seat Yamaha Fz1

De buddy seat van mijn Yamaha Fz1 is geheel naar mijn wensen opnieuw bekleed door MJ seats en minstens zo belangrijk, de communicatie was supergoed,
Mark en Akke, bedankt!
Ben er heel blij mee.

Met vriendelijke groet.
Marco Haagsma

04-06-2022

BMW r1150gs adventure

Vandaag mijn 15 mm verhoogde en opnieuw bekleedde buddyseat gemonteerd en proef gereden. In 1 woord geweldig. Via Klaas Kol van blue rider in contact gekomen mj seat. Klaas heeft het zadel meegenomen en weer opgehaald. Super service. Bijzonder tevreden over beide bedrijven.
Groet Peter.

20-03-2022

Zadel V max

Vandaag mijn buddyseat opgehaald en weer gemonteerd. In een woord Vakwerk.

Na een prima advies is het resultaat meer dan ik verwacht had en dat ook nog voor een zeer schappelijke prijs.

05-03-2022

Zadel Honda NX 650 1997 opnieuw bekleed

Mark heeft het zadel van mijn Honda NX 650 van 1997 opnieuw bekleed.
Het skai nog mooier dan het origineel, de logo’s er in rood op geborduurd!
Ziet er perfect uit en voor een keurige prijs.
Mark, tot een volgende keer!
MJ seats Een echte aanrader!

27-02-2022

Zitje Aprilia

Mijn zadel van mijn Aprilia Tuono factory opnieuw laten bekleden. Vanwege de afstand heb ik deze opgestuurd met mijn wensen. Na een paar dagen werd ik al gebeld met vakkundig advies en tips. Niet eigenwijs geweest maar goed geluisterd en het laten doen zoals geadviseerd werd. Met een paar dagen had ik mijn zitje alweer terug, en tjonge, wat een prachtig resultaat. Zo blij mee😁!! Mooi tri-colore erop laten zetten, anti slip op het zitgedeelte, met carbon look aan de buitenkant. One of a kind!! Super, vakwerk!!!

26-02-2022

Bekleden HD Street Glide zadel

Afgelopen week mijn opnieuw beklede zadel retour mogen ontvangen.
MJ heeft het skai leer vervangen door echt leer inclusief een paar design elementjes die ik er graag op wilde hebben.
Zadel ziet er gewoonweg geweldig uit, enorm tevreden over het resultaat.
Planning en aflevering perfect uitgevoerd.

29-01-2022

Zadel verlaagd

Weer uitstekend werk geleverd door het iets verlagen van mijn vstrom zadel.
Iets steviger zit ook. Ik verwacht een beter comfort te ervaren bij eerstvolgende lange rit.

15-12-2021

vakwerk

Mijn Yamaha-tracer zadel is verlaagd, voorzien van comfortschuim en de vorm is veranderd. Opnieuw bekleed met antislip en glad skai met borduursel en contraststiksel.
Ik heb in het overleg over hoe het moest worden, goed advies gekregen.
De afwerking is keurig en het resultaat is prachtig en heel comfortabel. Kortom, werk van een vakman!

18-11-2021

AMA zadel voor oldschool Honda CBX 750.

Mark heeft mijn zadel voor de Honda precies zo gemaakt als ik wilde. Met hoge achterkant voor extra steun bij accelereren en diepe zit. Bovenkant bekleed met antislip skai en de zijkanten met tijdsorigineel skai.
Prima prijs kwaliteit en uitstekende service.

13-11-2021

Heel tevreden bmw r1150gs

Het volledige zadel van mijn 20 jarige BMW GS 1150 ziet er weer prachtig uit en bovendien vakkundig hersteld zodat de zitvorm weer heerlijk zit. Complimenten!

19-10-2021

Afgopen weekend mijn Triumph TT Legend zadel terug ontvangen.
Her zadel was verhoogd door de vorige eigenaar. Daardoor was de vorm niet meer juist en had ik problemen met het naar voor schuiven op het zadel.
MJ heeft het aangepast en terug in orginele vorm gebracht!
Daarna is het zadel prachtig bekleed en afgewerkt…wat een vakmanschap..eindelijk weer lekker motorrijden…bedankt MJ..voor deze superservice

27-09-2021
Schrijf een review