Een gezicht bij MJ Seats

Ik ben Mark en heb MJ Seats opgestart in 2011. Na jaren een reguliere baan naast het stofferen te hebben gehad ben ik in 2015 fulltime zadels en fitnesskussens aan het maken. In het aller eerste begin heb ik diverse dingen geprobeerd te stofferen, soms met succes een vaak ook niet. Omdat ik zelf ook motor rijdt is het zadel altijd wel gebleven en zijn de materialen en technieken veranderd of beter geworden.

Door de jaren heen heb ik met veel plezier vele zadels en kussens mogen bekleden of aanpassen, wie weet heeft u al eens op een nieuw bekleed bankje liggen zweten in de sportschool. Kijk eens rustig rond op de site om een idee te krijgen wat allemaal mogelijk is of bel zodat ik u persoonlijk advies kan geven.

Custom scooter zadel maken

Meer informatie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Ook repareren en renoveren wij uw motorzadel, autostoelen, brommerzadels en meer.

Stuur een e-mail

Wat onze klanten zeggen

A. van des Smit

MJ Seats heeft een oud fietszadel opnieuw bekleed met kunstleer. Het resultaat is geweldig!!! De vakmanschap is duidelijk te zien en dat voor een nette prijs. Complimenten!

Bekijk volledige review

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt! Grtz. Alex

Bekijk volledige review

Alex Beumee

Zoals bekend zijn de zadels van de BMW boxers aan de zachte en gladde kant. MJ seats heeft mijn zadel opnieuw bekleed en het zitgedeelte aangepast. Ook heeft hij

Bekijk volledige review

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst. Twijfel niet

Bekijk volledige review